Over ons
De boodschappen in de supermarkt. Een biertje op het terras. We vinden het heel normaal dat dit soort producten altijd en overal verkrijgbaar zijn. Maar iemand moet er natuurlijk wél voor zorgen. Als stagiair binnen Nabuurs lever ook jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Nabuurs is een familiebedrijf in logistieke dienstverlening. Wij ontwikkelen en implementeren innovatieve supply chain concepten voor FMCG (fast moving consumer goods) binnen de branches food, retail en horeca. Met onze winnaarsmentaliteit en wendbare logistieke operatie verrassen wij onze klanten elke dag weer.

Binnen onze organisatie werken een kleine 1.000 enthousiaste en klantgerichte mensen.
Bij verschillende vestigingen van Nabuurs in heel Nederland kun je stage lopen of aan de slag binnen een leerwerktraject.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Nabuurs is een organisatie die gekenmerkt wordt door diversiteit. Wij zijn onder andere actief in FMCG-distributie, horeca distributie, warehousing en co-packing. Bij ons kun je dan ook terecht voor verschillende uitdagende banen op gebied van Transport en Logistiek. Of je nu de ambitie hebt om een carrière als chauffeur te starten of je via het warehouse door wilt groeien naar een leidinggevende positie, Nabuurs biedt je de mogelijkheden.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
Binnen onze organisatie hebben wij altijd ruimte voor nieuw talent. Je kunt bij ons aan de slag in verschillende functies zoals bijrijder, leerling chauffeur, order picker of allround warehouse medewerker. Afhankelijk van jouw ambities en talenten kijken wij wat de beste plaats voor je is binnen onze organisatie. Ieder jaar mogen wij verschillende medewerkers feliciteren met het behalen van hun rijbewijs of opleiding.

Wie jou is voorgegaan
Binnen Nabuurs geloven we in het ontwikkelen van talent. Verschillende van onze medewerkers zijn bij ons gestart via met een stage of een leer-werkbaan en zijn na het behalen van hun diploma nog altijd bij ons werkzaam. Nabuurs is en echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door een informele cultuur met een aanpakkersmentaliteit.

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Binnen Nabuurs zijn er talloze mogelijkheden om door te groeien. Bijvoorbeeld van Driver Assistant naar Driver Sligro naar Planner of van Warehouse Employee naar Allround Warehouse employee naar Teamleader.

Wanneer jij ambitie hebt om door te groeien naar een andere functie dan zullen wij samen met jou naar de mogelijkheden gaan kijken om dit te realiseren.