Over ons
Sinds de oprichting in 1934 is P. Daemen BV uitgegroeid tot een internationaal opererende logistieke dienstverlener. Inmiddels staat de derde generatie Daemen aan het roer en is het bedrijf gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde levensmiddelen. Een diversiteit aan ongeconditioneerde, geconditioneerde en diepgevroren producten wordt vervoerd naar met name de Benelux en Duitsland. Kwaliteit staat bij Daemen altijd centraal, of het nu om materieel, service of samenwerkingen gaat. Naast het vervoer van levensmiddelen rijden wij ook voor een aantal klanten dedicated, waaronder het vervoer van Glas.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Bij P. Daemen zijn we altijd op zoek naar de nieuwe generatie Chauffeurs en Warehouse medewerkers. Als leerling start je tijdens je opleiding in ons Warehouse. Hier leer je de logistieke basis en ga je werken met een Elektrische Pallet Truck (EPT), heftruck en reachtruck. Tevens leer je het laden en lossen van de goederen en het picken van orders. Hierna kun je, mocht je dit willen, doorstromen naar de mogelijke functies binnen het chauffeurs vak. Dit kan verschillen tussen dag- en/of internationale ritten met levensmiddelen (gekoeld/ongekoeld) of ga jij voor Glas transport.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
We hebben meerdere plekken beschikbaar voor zowel Warehouse als Chauffeur.

Wie jou is voorgegaan
Jaarlijks leiden wij meerdere medewerkers op met de gedachte dat ze nog jaren bij ons blijven werken.

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Je kunt bij ons aan de slag als Warehouse medewerker waarbij er doorgroeimogelijkheden zijn richting Supervisor. Tevens kun je als Warehouse medewerker ervaring op doen (bij behalen van je CE-rijbewijs) door te Rangeren en uiteindelijk door te groeien tot Chauffeur. Als CE-Chauffeur kun je kiezen uit dag ritten, meerdaagse ritten, koel/vriestransport of glastransport. Wij hebben een grote planningsafdeling waarbij er bij gebleken geschiktheid ook een mogelijkheid bestaat om hierin door te groeien.