Over ons
Ontdek de wereld van transport en logistiek bij DSV!
Bij DSV in Nederland zijn we trots om vanuit meer dan 25 vestigingen te werken, waar we samen met meer dan 3.000 collega’s de uitdagingen aangaan van een snel veranderende omgeving. Ons team is gedreven en we werken samen om het verschil te maken. Binnen onze organisatie zijn we opgedeeld in drie divisies: Air & Sea, Road en Solutions.
Met Air & Sea bieden we oplossingen op het gebied van zee- en luchtvracht wereldwijd. Onze Road divisie zorgt dagelijks voor het vervoer van goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens binnen Europa. Bij Solutions werken we nauw samen met klanten om efficiënte en kosteneffectieve logistieke oplossingen te ontwikkelen. Ons magazijnoppervlak in Nederland beslaat al uit meer dan 700.000 vierkante meter.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Als logistiek medewerker heb je een essentiële rol in het vlotte verloop van de goederenstroom binnen een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren, opslaan en verzenden van goederen. Je zorgt ervoor dat de voorraad nauwkeurig wordt bijgehouden en dat alle processen efficiënt worden uitgevoerd. Daarnaast ben je vaak betrokken bij het laden en lossen van vrachtwagens, het organiseren van transport en het coördineren van logistieke activiteiten. Het is een veelzijdige functie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent stressbestendig en hebt oog voor detail.

Als logistiek supervisor ben je de schakel tussen het management en de logistieke medewerkers. Je hebt een leidinggevende rol en bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en motiveren van het team. Je zorgt ervoor dat de logistieke processen soepel verlopen en dat de gestelde doelen worden behaald. Naast het leidinggeven, ben je als logistiek supervisor ook bezig met het plannen en organiseren van de werkzaamheden, het monitoren van de kwaliteit en efficiency, en het oplossen van eventuele knelpunten in de logistieke processen. Je hebt een brede kennis van logistieke systemen en hebt inzicht in verbetermogelijkheden.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
Bij DSV geloven we in de kracht van leren door te doen. Daarom bieden we BBL-opleidingsmogelijkheden voor logistiek medewerkers én logistiek supervisors. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen, begeleid te worden door onze ervaren collega’s en je kennis in de logistiek verder te ontwikkelen.

Wie jou is voorgegaan
Wouter Lijding heeft met succes zijn BBL-opleiding afgerond. Nu is het jouw beurt! Bij DSV bieden we jou de kans om in zijn voetsporen te treden en jouw eigen logistieke carrière vorm te geven. Ga jij de uitdaging aan?

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Bij DSV geloven we in persoonlijke en professionele groei. Of je nu net begint in de logistiek of al ervaren bent, bij ons zijn er volop mogelijkheden om te groeien. We bieden interne trainingen, opleidingsprogramma’s en ontwikkelingsmogelijkheden om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Van logistiek medewerker tot manager, bij DSV zijn er diverse kansen beschikbaar. We stimuleren ambitie en ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelen.