Over ons 
Thijs Logistiek is een unieke speler in de transportwereld. Wij verzorgen zeer uiteenlopende transportwensen binnen de Benelux en internationale expeditie. Dat geldt zowel voor standaard cargo als voor lengte- en afwijkende goederen en gevaarlijke stoffen. Met onze warehouse- en crossdockfaciliteiten bieden wij een complete oplossing onder één dak. Samen met 150 collega’s werken we samen aan het plezier van iets op tijd, onbeschadigd af te leveren. Dat dit werkt bewijzen we al vele jaren dag in en dag uit.

Wij hanteren de slogan:  “Thijs bezorgt het plezier”. Dat doen we voor de klanten, de ontvangers van de goederen en uiteraard ook voor onze eigen medewerkers. Want gelukkig medewerkers zijn goud waard. Daarbij draait alles om de kernwaarden plezier, ambitie en verantwoordelijkheid.
Het “lekker in je vel zitten” bij Thijs ondersteunen we door tal van activiteiten, die je daarbij helpen.

Kom je ook naar Thijs om te delen in ons succes?

Wat jij bij ons kunt komen doen

  • Laden en lossen van vrachtauto’s aan de hand van laadlijsten en met behulp van een scanner;
  • Sorteren en controleren van goederen en eventueel aanpassen van maten en gewichten van goederen met behulp van een scanner;
  • Werken met heftruck, reachtruck en EPT (elektrische pallettruck);
  • Het maken van picklijsten, het picken van orders en het verzendklaar maken van orders;
  • Goederen ontvangen en opslaan;
  • Werken in het WMS (Warehouse Managementsysteem)

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
Thijs Logistiek biedt 4 leerwerkplekken aan; 2 leerwerkplekken in de crossdock loods en 2 in het warehouse. Je werkt de ene week in de crossdock loods van 14:00 uur tot 22:00 uur en de andere week in het warehouse van 07:30 uur tot 16:30 uur.

Wie jou is voorgegaan
In 2021 is een BBL-leerling Logistiek Medewerker door STL (Sector Transport & Logistiek) uitgeroepen tot Logistiek Talent van 2021.

Wij bieden doorgroei mogelijkheden 
Binnen Thijs Logistiek bestaat de mogelijkheid om, na de opleiding Logistiek Medewerker, de BBL-opleiding tot beroepschauffeur te volgen. Daarnaast kan je ook de opleiding tot Logistiek Teamleider, in BBL vorm, gaan doen.