Over ons
Driessen Grondwerken is een laagdrempelig familiebedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Wij zetten ons in voor de ruimtelijke ontwikkeling hoofdzakelijk in Noord-Limburg. Wij zijn werkzaam voor diverse opdrachtgevers zowel zakelijk als particulier. Onze projecten zijn gevarieerd met onder andere grondwerken voor aanleg van utiliteitsgebouwen, wegenbouwprojecten, cultuur-technische werken, particuliere klussen die iets te groot zijn voor de schep. Middels een kundig en vooral gezellig team kom je midden in de actie terecht en ervaar je de mooie wereld van de civiele techniek.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Er is binnen Driessen veel ruimte voor opleiding of doorontwikkeling. Kom bij ons kijken als je geïnteresseerd bent in de civiele sector. Wij beschikken over een uitgebreid en modern machine en wagenpark met onder andere kiepwagens, containerwagens en kraanwagens.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
We kunnen ten alle tijden 2 á 3 leerplekken laten invullen. Dit zal zijn als grondwerker of machinist.

Wie jou is voorgegaan
Inmiddels zijn er al genoeg studenten jouw voor gegaan, de jeugd heeft de toekomst en daar maken wij ons hard voor. Wij bieden veel mogelijkheden op allerlei soorten materieel. Zo hebben wij leerlingchauffeurs en leerlingmachinisten op diverse machines. Van kipwagens, containerwagens of kraanwagens tot kleine of grote kranen of wielladers. Ben jij onze volgende ster?

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Uiteraard kan je ook doorgroeien bij ons! Als grondwerker kan je naar assistent uitvoerder en misschien wel naar uitvoerder groeien indien je de capaciteiten daarvoor beschikt.
Als machinist begin je meestal op een minigraver, van daaruit kunnen de machines steeds groter worden als je ze op de juiste manier weet te besturen.
Verder kan je ook bij ons indien je wil de rijbewijzen gaan halen voor auto e.o. aanhanger / vrachtauto.