Over ons
Mercuur Groep BV. is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoer en handling van producten die extra zorg en aandacht behoeven: sierteeltproducten, verse champignons, groente, eieren en koelvers maaltijden.  Doel is toegevoegde waarde leveren, die verder gaat dan het alleen het vervoer van het kwetsbare product zodat een langdurige, prettige en voor beide partijen vruchtbare partnership kan worden opgebouwd.
We doen dit door ons  in te leven in de processen en doelen van onze klanten en mee te denken over mogelijke efficiencyslagen; door ervoor te zorgen dat gemaakte afspraken worden nagekomen; en door te werken met gedreven en goed opgeleide medewerkers: fijne vakmensen die bereid zijn om, daar waar nodig even een stapje extra te zetten zodat niet alleen onze klant maar ook de klant van onze klant enthousiast is over het geleverde werk.
We zijn een bedrijf met een sociaal gezicht: we vinden het nl. belangrijk dat onze werknemers het goed naar de zin hebben en zich naar wens verder kunnen ontwikkelen. Er is veel aandacht voor (bij)scholing van zowel nieuw alsook bestaand personeel. Omdat het bestaande scholingsaanbod vaak erg theoretisch is of niet voldoende toegespitst op de onze specialismen, hebben we zelf een meer praktische leermethodiek ontwikkeld.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Binnen Mercuur Groep bieden we je verschillende mogelijkheden. We kunnen je opleiden tot chauffeur, nationaal dan wel internationaal en met verschillende specialismen. Vind je het werken in een hal leuker en is het verwerken van bloemen en planten jouw ding: ook dan ben je bij ons op de juiste plek. En wordt je blij van het dagelijks (mee)plannen van onze wagens, het begeleiden van jouw collega’s die onderweg zijn, of het administratief verwerken van eea: ook dan is Mercuur Groep een leuk bedrijf  waar je je thuis zult voelen en waar geen een dag hetzelfde is.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
Wij hebben 4 plekken beschikbaar.

Wie jou is voorgegaan
Verschillende leerlingen zijn jou al voorgegaan. De laatste 2 stellen zich zelf voor in een filmpje, dat we onlangs samen met hen gemaakt hebben. https://vimeo.com/802731718/dbf27bd9a1.

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Binnen Mercuur Groep BV geldt zonder enige twijfel: “the sky is the limit”. Of te wel: wij bieden legio mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een job met nog meer verantwoordelijkheid.