Over ons
Wij zijn de “duizendpoot on the road” en zoeken ook graag duizenpoten die van aanpakken houden. Het kan zomaar zijn dat je deze week meubels aan het uitleveren bent en de volgende dag rij je met scootmobielen rond.

Wat jij bij ons kunt komen doen
Wij bieden je diverse werkzaamheden aan, van het vervoeren van hulpmiddelen, het leveren van temperatuur gecontroleerde plantjes bij telers, meubeldistributie, stukgoed, lijndiensten, kooiaap transport, bouwmaterialentransport etc.

Hoeveel en welke leerwerk plekken hebben wij
Voor nieuwe collega’s welke nog niet het C of CE hebben gaan wij via HCL zorgen dat je ervaring op kleinere auto’s en bussen op doet en daarna doorstroomt naar het grote werk. Dit doen we altijd in overleg en als er plek is!

Wie jou is voorgegaan
Wij hebben al 10 jaar de opzet dat wij eigen collega’s opleiden en elk jaar gaan er zo’n 2 tot 4 medewerkers door naar Beurskens, erg succesvol!

Wij bieden doorgroei mogelijkheden
Doordat wij “de duizendpoot” zijn betekent dit dat wij nationaal en internationaal rijden en vele takken van sport hebben. De een wil liever de lange baan, de ander wat dichter bij huis, de een met kooiaap, de ander alleen meubeldistributie. Dit bieden wij  jou allemaal aan!